Ρεβυθάδα στη χύτρα: κι όμως γίνεται καλοχυλωμένη και πεντανόστιμη!

Ρεβυθάδα στη χύτρα: κι όμως γίνεται καλοχυλωμένη και πεντανόστιμη!

Η χύτρα δεν είναι μόνο για γρήγορο φαγητό χωρίς… φιλοδοξία νοστιμιάς και η καλοδουλεμένη ρεβυθάδα του Γιώργου Φελεμέγκα το αποδεικνύει με την πρώτη κουταλιά.

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε ρεβυθάδα καλοχυλωμένη, ξεκινάμε ζεσταίνοντας το ελαιόλαδο στη χύτρα, σε δυνατή φωτιά, και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σκόρδο μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.

Προσθέτουμε τα ρεβύθια, το κύμινο, το θυμάρι, τις δάφνες, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και τον ζωμό.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT