Το ρύζι μαγειρεύεται στη γάστρα, μέσα στον νόστιμο, λεμονάτο ζωμό του κοτόπουλου. Μια πανεύκολη συνταγή που θα πετύχουν και οι αρχάριοι!
Υλικά
Μερίδες: 4
- 1 μέτριο κοτόπουλο, κομμένο σε 8 κομμάτια
- 300 γρ. ρύζι κίτρινο τύπου parboiled
- χυμός από 2 λεμόνια
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα (προαιρετικά)
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο