Κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι, στη γάστρα

Κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι, στη γάστρα

Το ρύζι μαγειρεύεται στη γάστρα, μέσα στον νόστιμο, λεμονάτο ζωμό του κοτόπουλου. Μια πανεύκολη συνταγή που θα πετύχουν και οι αρχάριοι!

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ρύζι μαγειρεύεται στη γάστρα, μέσα στον νόστιμο, λεμονάτο ζωμό του κοτόπουλου. Μια πανεύκολη συνταγή που θα πετύχουν και οι αρχάριοι!

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  1 μέτριο κοτόπουλο, κομμένο σε 8 κομμάτια
  •  300 γρ. ρύζι κίτρινο τύπου parboiled
  •  χυμός από 2 λεμόνια
  •  2 κουτ. σούπας μουστάρδα (προαιρετικά)
  •  1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT