Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα ξιδιού και φασκόμηλο

Χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα ξιδιού και φασκόμηλο

Δεν παίρνουν πάνω από 30 λεπτά αυτές οι ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με μυρωδάτη σάλτσα ξιδιού και φασκόμηλο

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν παίρνουν πάνω από 30 λεπτά αυτές οι ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με μυρωδάτη σάλτσα ξιδιού και φασκόμηλο.

Διαδικασία

– Για να φτιάξουμε χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα ξιδιού και φασκόμηλο, αρχικά αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις αλείφουμε με το μισό ελαιόλαδο.

– Βάζουμε να ζεσταθεί καλά ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, σκέτο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να κάψει.

– Ψήνουμε τις μπριζόλες για 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν, αλλά να παραμείνουν ζουμερές εσωτερικά.

– Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις αφήνουμε σε πιατέλα, σκεπασμένες με αλουμινόχαρτο για να παραμείνουν ζεστές.

– Στο λάδι και στο λίπος που έμεινε στο τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά…

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT