Δεν παίρνουν πάνω από 30 λεπτά αυτές οι ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με μυρωδάτη σάλτσα ξιδιού και φασκόμηλο.
Διαδικασία
– Για να φτιάξουμε χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα ξιδιού και φασκόμηλο, αρχικά αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις αλείφουμε με το μισό ελαιόλαδο.
– Βάζουμε να ζεσταθεί καλά ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, σκέτο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να κάψει.
– Ψήνουμε τις μπριζόλες για 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν, αλλά να παραμείνουν ζουμερές εσωτερικά.
– Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις αφήνουμε σε πιατέλα, σκεπασμένες με αλουμινόχαρτο για να παραμείνουν ζεστές.
– Στο λάδι και στο λίπος που έμεινε στο τηγάνι, σοτάρουμε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr