Ψαρονέφρι με ντοματίνια στο τηγάνι με μουστάρδα

Ψαρονέφρι με ντοματίνια στο τηγάνι με μουστάρδα

Απίθανα, ζουμερά και νόστιμα τα χοιρινά φιλετάκια, τα σερβίρουμε πάνω σε χαρουποπαξίμαδα ή σε πίτες για σουβλάκι και τα συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και, αν θέλουμε, με έναν βουτυράτο πουρέ πατάτας.

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απίθανα, ζουμερά και νόστιμα τα χοιρινά φιλετάκια, τα σερβίρουμε πάνω σε χαρουποπαξίμαδα ή σε πίτες για σουβλάκι και τα συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και, αν θέλουμε, με έναν βουτυράτο πουρέ πατάτας.

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  600 γρ. ψαρονέφρι, σε φέτες πάχους 1 εκ.
  •  300 γρ. ντοματίνια ολόκληρα, καλά πλυμένα
  •  4 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες
  •  100 γρ. μουστάρδα της αρεσκείας μας
  •  χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
  •  1 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο
  •  100 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT