Απίθανα, ζουμερά και νόστιμα τα χοιρινά φιλετάκια, τα σερβίρουμε πάνω σε χαρουποπαξίμαδα ή σε πίτες για σουβλάκι και τα συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και, αν θέλουμε, με έναν βουτυράτο πουρέ πατάτας.
Υλικά
Μερίδες: 4
- 600 γρ. ψαρονέφρι, σε φέτες πάχους 1 εκ.
- 300 γρ. ντοματίνια ολόκληρα, καλά πλυμένα
- 4 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες
- 100 γρ. μουστάρδα της αρεσκείας μας
- χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο