Πίτες άζυμες στο τηγάνι

Πανεύκολες άζυμες πίτες που θα συνοδεύσουν τζατζίκι, αλοιφές και κάθε λογής σαλάτες, θα τυλίξουν σουβλάκια ή θα γίνουν «φύλλο» για ωραίες χορτόπιτες της στιγμής.

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε τις άζυμες πίτες στο τηγάνι ξεκινάμε κοσκινίζοντας το αλεύρι στον κάδο του μίξερ και έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Ζυμώνουμε με τον γάντζο για 5-6 λεπτά, μέχρι να φτιάξουμε ένα σχετικά σφιχτό, λείο ζυμάρι.

Το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 30 λεπτά και ζυμώνουμε ξανά για 3-4 λεπτά. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία «ζύμωμα-ξεκούραση» άλλες δύο φορές.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT