Κατσικάκι με σταμναγκάθι αυγολέμονο

Από ένα κρητικό γεύμα μάλλον δεν μπορεί να λείπει το μυρωδάτο κατσικάκι με σταμναγκάθι και αυγολέμονο.

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τραπέζι που μας έκανε η συγγραφέας Εύα Μαθιουδάκη πάντως, ήταν το κύριο πιάτο και έκλεψε τις εντυπώσεις. 

«Βρήκα εξαιρετικό κατσικάκι από τα Όρη και ολόφρεσκο σταμναγκάθι από τα Χανιά», μας είπε περιχαρής στο τηλέφωνο η Εύα, μία μέρα πριν από τη φωτογράφιση. Τα στρίμωξε λοιπόν στη βαλίτσα της και πέταξαν μαζί της στην πτήση από Κρήτη για Αθήνα.

Διαβάστε τη συνταγή στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT