Όταν τον πήρα τηλέφωνο για να κρατήσω τραπέζι η κλήση μου προωθήθηκε. Αργότερα που ξανακάλεσα και τον πέτυχα μου εξήγησε ότι ήταν στο βουνό για μανιτάρια. «Ήταν μια εκπληκτική μέρα, μας έκανε το χατίρι και έχουμε γυρίσει με τέσσερεις κλούβες βασιλομανίταρα» μου είπε ευχαριστημένος και μου έστειλε φωτογραφία με τα θηράματά του στο viber. Ο Δημήτρης Ταβουλάρης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Οινομαγειρέματα στο κέντρο της Νάουσας, λατρεύει το βουνό, και περνάει τις ώρες του μέσα στα δάση με τα νοτισμένα χώματα να μαζεύει πότε βότανα και πότε χόρτα, κι όταν βγαίνουν μανιτάρια συλλέγει ό,τι είναι της εποχής: λακτάριους, κανθαρέλους, ελαφίσια, πρόβεια, χτένια, νεραντζάκια.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στον Γαστρονόμο