Μια απίθανα νόστιμη συνταγή, εύκολη και πρωτότυπη. Tα ρεβύθια μπορούμε να τα απολαύσουμε σε ζεστή σαλάτα μαζί με λαχανοσαλάτα, ψητά καρότα και κάστανα, να τα σερβίρουμε με ζεστό ρύζι, να τα κάνουμε χούμους και ό,τι άλλο φανταστούμε.
Υλικά
- 500 γρ. ρεβύθια, μουλιασμένα σε νερό αποβραδίς
Για τη σάλτσα-μαρινάδα
- 120 ml ελαιόλαδο
- 80 ml χυμός λεμονιού
- ξύσμα από 1/2 λεμόνι
- 2 κουτ. σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο