Μαριναρισμένα ρεβύθια πασπαρτού (!)

Μια απίθανα νόστιμη συνταγή, εύκολη και πρωτότυπη. Tα ρεβύθια μπορούμε να τα απολαύσουμε σε ζεστή σαλάτα μαζί με λαχανοσαλάτα, ψητά καρότα και κάστανα, να τα σερβίρουμε με ζεστό ρύζι, να τα κάνουμε χούμους και ό,τι άλλο φανταστούμε.

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια απίθανα νόστιμη συνταγή, εύκολη και πρωτότυπη. Tα ρεβύθια μπορούμε να τα απολαύσουμε σε ζεστή σαλάτα μαζί με λαχανοσαλάτα, ψητά καρότα και κάστανα, να τα σερβίρουμε με ζεστό ρύζι, να τα κάνουμε χούμους και ό,τι άλλο φανταστούμε.

Υλικά

  •  500 γρ. ρεβύθια, μουλιασμένα σε νερό αποβραδίς

Για τη σάλτσα-μαρινάδα

  •  120 ml ελαιόλαδο
  •  80 ml χυμός λεμονιού
  •  ξύσμα από 1/2 λεμόνι
  •  2 κουτ. σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
  •  αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT