Μαγιονέζα: Η βασική συνταγή και 4 νόστιμες εκδοχές

Μαγιονέζα: Η βασική συνταγή και 4 νόστιμες εκδοχές

Η κλασική συνταγή για υπέροχη βελούδινη μαγιονέζα και τέσσερις ιδέες για να τη νοστιμίσετε

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: για 1 γεμάτο φλιτζάνι τσαγιού

Κλασική

-250 ml ελαιόλαδο

-1 κρόκος ωμός ή από ολόφρεσκο αυγό ημέρας ή από βρασμένο μελάτο αυγό

-1 κουτ. σούπας μουστάρδα, κατά προτίμηση πικάντικη

-1 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί

-1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού

-1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού

-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

-3 παγάκια

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT