Τη γίδα στιφάδο παραδοσιακά στο νησί την σιγοέψηναν στον ξυλόφουρνο, εμείς τη βάζουμε στον φούρνο, σε μεγάλη γάστρα ή σε ένα βαθύ ταψί. Νοστιμότατη γίνεται.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.
Τη γίδα τη βάζουμε στον φούρνο, σε μεγάλη γάστρα ή σε ένα βαθύ ταψί
Τη γίδα στιφάδο παραδοσιακά στο νησί την σιγοέψηναν στον ξυλόφουρνο, εμείς τη βάζουμε στον φούρνο, σε μεγάλη γάστρα ή σε ένα βαθύ ταψί. Νοστιμότατη γίνεται.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.