Ο κεντρικός πρωταγωνιστής σ’ αυτό το γιορτινό και πλούσιο πιάτο είναι το κουνέλι, που σερβίρεται με μυρωδάτα βραστά και φουρνιστά μήλα και μια πολύ γευστική σάλτσα κρασιού.
Διαβάστε όλη τη συνταγή από τον Λευτέρη Λαζάρου στον Γαστρονόμο.
Ο κεντρικός πρωταγωνιστής σ’ αυτό το γιορτινό και πλούσιο πιάτο είναι το κουνέλι
Ο κεντρικός πρωταγωνιστής σ’ αυτό το γιορτινό και πλούσιο πιάτο είναι το κουνέλι, που σερβίρεται με μυρωδάτα βραστά και φουρνιστά μήλα και μια πολύ γευστική σάλτσα κρασιού.
Διαβάστε όλη τη συνταγή από τον Λευτέρη Λαζάρου στον Γαστρονόμο.