Lisa: Ο pizzaiolo της Φωκίωνος Νέγρη φτιάχνει μια από τις ωραιότερες πίτσες της Αθήνας

Lisa: Ο pizzaiolo της Φωκίωνος Νέγρη φτιάχνει μια από τις ωραιότερες πίτσες της Αθήνας

Στη νέα πιτσαρία της Κυψέλης δοκιμάσαμε πίτσα με προζυμένιο ζυμάρι, καλές πρώτες ύλες και πρωτότυπες συνταγές

6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη νέα πιτσαρία της Κυψέλης δοκιμάσαμε πίτσα με προζυμένιο ζυμάρι, καλές πρώτες ύλες και πρωτότυπες συνταγές.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT