Κόκορας αλανιάρης σύζουμος, με χυλοπίτες

Κόκορας αλανιάρης σύζουμος, με χυλοπίτες

Η σεφ μαγειρεύει σε έναν πλούσιο σπιτικό ζωμό τον κόκορα με τις χυλοπίτες, σε αναλογία τέτοια ώστε το φαγητό να είναι πολύ ζουμερό (σύζουμο), σαν πυκνή σούπα.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να ετοιμάσουμε τον κόκορα αλανιάρης σύζουμος, με χυλοπίτες σε μια μεγάλη, βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μετρημένο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε τις φτερούγες κοτόπουλου, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, τα κρεμμύδια, τις φλούδες κυδωνιού, τα ανάμεικτα πιπέρια, τη δάφνη και το θυμάρι.

Σοτάρουμε για 7-8 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν καλά οι φτερούγες και τα λαχανικά.

Ρίχνουμε 1 κοφτή κουτ. σούπας αλάτι και ανακατεύουμε καλά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT