Νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού με γλάσο, χωρίς μίξερ

Νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού με γλάσο, χωρίς μίξερ

Αυτό το νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού, πέρα από το γλάσο, μπορείτε να το στολίσετε με χοντροκοπανισμένους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας ή με τρούφα.

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε το νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού χωρίς μίξερ, πρώτα, σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε τον χυμό, προσθέτουμε το ξίδι και τη μαγειρική σόδα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να αφρίσει.

Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT