Παπαρδέλες, πέστο φουντουκιού και γιαούρτι σε ένα πιάτο με ξηροκαρπάτη νοστιμιά που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, εύκολο, έτοιμο σε λιγότερο από μισή ώρα.
Υλικά
Μερίδες: 4
- 500 γρ. παπαρδέλες ή άλλο μακρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
- 100 γρ. φουντουκόψιχα
- 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη + επιπλέον για το σερβίρισμα
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες
- 1/3 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο