Παπαρδέλες με πέστο φουντουκιού και γιαούρτι

Παπαρδέλες με πέστο φουντουκιού και γιαούρτι

Παπαρδέλες, πέστο φουντουκιού και γιαούρτι σε ένα πιάτο με ξηροκαρπάτη νοστιμιά που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, εύκολο, έτοιμο σε λιγότερο από μισή ώρα.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παπαρδέλες, πέστο φουντουκιού και γιαούρτι σε ένα πιάτο με ξηροκαρπάτη νοστιμιά που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, εύκολο, έτοιμο σε λιγότερο από μισή ώρα.

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  500 γρ. παπαρδέλες ή άλλο μακρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας
  •  100 γρ. φουντουκόψιχα
  •  100 γρ. γραβιέρα τριμμένη + επιπλέον για το σερβίρισμα
  •  100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  •  2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες
  •  1/3 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  •  100 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT