Μπιφτέκια ζουμερά στο πι και φι

Aυτό που χρειάζεται να προσέξουμε είναι να ζυμώσουμε καλά το μείγμα και να μην παραψήσουμε τα μπιφτέκια. Αλλά η σεφ έχει ένα ακόμη μυστικό που τα κάνει έξτρα ζουμερά…

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε μπιφτέκια ζουμερά, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε ένα τηγάνι το μετρημένο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το σοταρισμένο κρεμμύδι και όλα τα άλλα υλικά, εκτός από τον πάγο, και ζυμώνουμε καλά μέχρι να ενωθούν. Προς το τέλος του ζυμώματος ρίχνουμε και τον τριμμένο πάγο και ζυμώνουμε λίγο ακόμα, μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα.

Πλάθουμε 4-5 μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ταψί (δεν χρειάζεται να στρώσουμε αντικολλητικό χαρτί).

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT