Για να φτιάξουμε μπιφτέκια ζουμερά, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε ένα τηγάνι το μετρημένο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το σοταρισμένο κρεμμύδι και όλα τα άλλα υλικά, εκτός από τον πάγο, και ζυμώνουμε καλά μέχρι να ενωθούν. Προς το τέλος του ζυμώματος ρίχνουμε και τον τριμμένο πάγο και ζυμώνουμε λίγο ακόμα, μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα.
Πλάθουμε 4-5 μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ταψί (δεν χρειάζεται να στρώσουμε αντικολλητικό χαρτί).
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο