Τάρτα πορτοκάλι με ανθότυρο και πικρή σοκολάτα

Τάρτα πορτοκάλι με ανθότυρο και πικρή σοκολάτα

Μια τάρτα σαν πορτοκαλόπιτα με ωραία τραγανή βάση και πλούσια γέμιση με ανθότυρο και ρούμι.

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Για τη ζύμη

  • 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •   1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  •   50 γρ. ζάχαρη άχνη
  •   120 γρ. βούτυρο αγελάδας, κρύο, κομμένο σε κύβους
  •   1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
  •   15 γρ. ασπράδι αυγού

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT