Υλικά
Για τη ζύμη
- 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- 120 γρ. βούτυρο αγελάδας, κρύο, κομμένο σε κύβους
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
- 15 γρ. ασπράδι αυγού
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Μια τάρτα σαν πορτοκαλόπιτα με ωραία τραγανή βάση και πλούσια γέμιση με ανθότυρο και ρούμι.
Υλικά
Για τη ζύμη
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο