Kεμπάπ λιβανέζικο

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λιβανέζικο, αρωματικό κεμπάπ από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά. Σερβίρουμε με αραβικές πίτες, ντομάτα και γιαούρτι για ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για λιβανέζικο, αρωματικό κεμπάπ από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά. Σερβίρουμε με αραβικές πίτες, ντομάτα και γιαούρτι για ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά
  •  600 γρ. αρνίσιος κιμάς από μπούτι
  •  2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  •  1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  •  1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη
  •  1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο, τριμμένο
  •  1/2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός, τριμμένος
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  •  5-6 μικρές αραβικές πίτες
  •  2 ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
  •  2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος δυόσμος
  •  200 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT