Μπριζολάκια χοιρινά με τραγανή κρούστα

Μπριζολάκια χοιρινά με τραγανή κρούστα

Αναβαθμίζουμε τα κλασικά μπριζολάκια με ψιλοκομμένα λαχανικά και με μια τραγανή κρούστα από ψίχουλα ψωμιού και πικάντικη γραβιέρα. Μια συνταγή που θα την ετοιμάζουμε ξανά και ξανά.

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβαθμίζουμε τα κλασικά μπριζολάκια με ψιλοκομμένα λαχανικά και με μια τραγανή κρούστα από ψίχουλα ψωμιού και πικάντικη γραβιέρα. Μια συνταγή που θα την ετοιμάζουμε ξανά και ξανά.

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  1.200 γρ. μπριζολάκια χοιρινά λαιμού, με κόκαλο
  •  1 κουτ. σούπας πάπρικα πικάντικη
  •  100 γρ. πικάντικη γραβιέρα, τριμμένη
  •  1 κουτ. σούπας ρίγανη ξερή, τριμμένη
  •  1/2 φλιτζ. τσαγιού ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί, ελαφρά καβουρδισμένα σε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  2 ξερά μέτρια κρεμμύδια, σε φετάκια
  •  2 καρότα, σε κυβάκια
  •  ξύσμα + χυμός από 1 λεμόνι
  •  60 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT