Τυλιχτά με γαρίδες και μήλα

Πρωτότυπα τυλιχτά με γαρίδες, που γίνονται στο λεπτό, μήλο και δροσερή σάλτσα. Για όλες τις ώρες, αλλά και ως μεζές για την παρέα και τους ξαφνικούς επισκέπτες.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωτότυπα τυλιχτά με γαρίδες, που γίνονται στο λεπτό, μήλο και δροσερή σάλτσα. Για όλες τις ώρες, αλλά και ως μεζές για την παρέα και τους ξαφνικούς επισκέπτες.

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  700 γρ. μέτριες γαρίδες, καθαρισμένες
  •  1 κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνη
  •  1/4 κουτ. γλυκού τσίλι, σε σκόνη
  •  1 μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
  •  1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  •  4 πίτες για σουβλάκι
  •  40 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σάλτσα

  •  1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  •  ξύσμα και χυμός από 1 μοσχολέμονο
  •  200 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  700 γρ. μέτριες γαρίδες, καθαρισμένες
  •  1 κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνη
  •  1/4 κουτ. γλυκού τσίλι, σε σκόνη
  •  1 μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
  •  1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
  •  4 πίτες για σουβλάκι
  •  40 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σάλτσα

  •  1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  •  ξύσμα και χυμός από 1 μοσχολέμονο
  •  200 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT