Πρωτότυπα τυλιχτά με γαρίδες, που γίνονται στο λεπτό, μήλο και δροσερή σάλτσα. Για όλες τις ώρες, αλλά και ως μεζές για την παρέα και τους ξαφνικούς επισκέπτες.
Υλικά
Μερίδες: 4
- 700 γρ. μέτριες γαρίδες, καθαρισμένες
- 1 κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού τσίλι, σε σκόνη
- 1 μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 4 πίτες για σουβλάκι
- 40 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σάλτσα
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- ξύσμα και χυμός από 1 μοσχολέμονο
- 200 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
Υλικά
Μερίδες: 4
- 700 γρ. μέτριες γαρίδες, καθαρισμένες
- 1 κουτ. γλυκού κύμινο, σε σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού τσίλι, σε σκόνη
- 1 μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 4 πίτες για σουβλάκι
- 40 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σάλτσα
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- ξύσμα και χυμός από 1 μοσχολέμονο
- 200 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο