Λαχανοντολμάδες με κιμά κοτόπουλου και κρέμα αυγολέμονο

Λαχανοντολμάδες με κιμά κοτόπουλου και κρέμα αυγολέμονο

Κανείς δε λέει όχι στους κλασικούς λαχανοντολμάδες αυγολέμονο, κι αυτή η πιο ανάλαφρη εκδοχή, όμως, με κιμά από μπούτι κοτόπουλου, είναι γευστικότατη.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να ετοιμάσουμε τους λαχανοντολμάδες με κιμά κοτόπουλου και κρέμα αυγολέμονο αφαιρούμε το σκληρό «κοτσάνι» από το λάχανο με ένα μαχαίρι και βγάζουμε 1-2 στιβάδες από τα εξωτερικά φύλλα και τα κρατάμε στην άκρη.

Βάζουμε το λάχανο σε μιαμεγάλη κατσα- ρόλα με το άνοιγμα προς τα κάτω, καλύπτουμε με νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά.

Το βγάζουμε προσεκτικά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT