Για να ετοιμάσουμε τους λαχανοντολμάδες με κιμά κοτόπουλου και κρέμα αυγολέμονο αφαιρούμε το σκληρό «κοτσάνι» από το λάχανο με ένα μαχαίρι και βγάζουμε 1-2 στιβάδες από τα εξωτερικά φύλλα και τα κρατάμε στην άκρη.
Βάζουμε το λάχανο σε μιαμεγάλη κατσα- ρόλα με το άνοιγμα προς τα κάτω, καλύπτουμε με νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά.
Το βγάζουμε προσεκτικά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο