Δεκαέξι μοναδικές συνταγές για μοσχάρι κοκκινιστό και λεμονάτο

Δεκαέξι μοναδικές συνταγές για μοσχάρι κοκκινιστό και λεμονάτο

Το μοσχαράκι κοκκινιστό ή λεμονάτο είναι μια all time classic λαχταριστή επιλογή

9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μοσχαράκι κοκκινιστό ή λεμονάτο είναι μια all time classic λαχταριστή επιλογή για το κυριακάτικο ή για το καθημερινό τραπέζι.

Στον Γαστρονόμο θα βρείτε 16 εκδοχές του αγαπημένου «μελωμένου» πιάτου της ελληνικής κουζίνας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT