Πικάντικο κοκκινιστό κρέας, που συνήθως γίνεται με αρνί, κατσίκι ή χοιρινό. Επειδή είναι ένα φαγητό που μαγειρεύεται σε σιγανή φωτιά για αρκετή ώρα, προτιμάμε το αρνάκι, που είναι πιο λιπαρό και δεν θα στεγνώσει. Η συνταγή είναι επηρεασμένη από τους Πορτογάλους κατακτητές, όπου «βινταλού» στη γλώσσα τους σημαίνει ξίδι και νερό.
Αρνί βινταλού (vindaloο)
Το ινδικό βινταλού, που εδώ το φτιάχνουμε με αρνί, είναι συνήθως φλογερό, στο σπίτι όμως μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση της κάψας του ανάλογα με τα γούστα μας.
17" χρόνος ανάγνωσης