Πλούσια κρέμα αμυγδάλου σερβιρισμένη με γλυκό τριαντάφυλλο

Πλούσια κρέμα αμυγδάλου σερβιρισμένη με γλυκό τριαντάφυλλο

Γεμίζει αρώματα το στόμα αυτό το γλυκό, μια πλούσια κρέμα αμυγδάλου, περιχυμένη με γλυκό τριαντάφυλλο, που μπορούμε να σερβίρουμε σε μπολάκια ή ποτήρια.

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γεμίζει αρώματα το στόμα αυτό το γλυκό, μια πλούσια κρέμα αμυγδάλου, περιχυμένη με γλυκό τριαντάφυλλο, που μπορούμε να σερβίρουμε σε μπολάκια ή ποτήρια.

Υλικά

Μερίδες: 8-10

  •  240 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, μουλιασμένα αποβραδίς σε νερό
  •  10 γρ. φύλλα ζελατίνης
  •  600 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
  •  200 γρ. ζάχαρη
  •  7 ml εσάνς αμυγδάλου
  •  600 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)
  •  γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο, για το σερβίρισμα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT