Γεμίζει αρώματα το στόμα αυτό το γλυκό, μια πλούσια κρέμα αμυγδάλου, περιχυμένη με γλυκό τριαντάφυλλο, που μπορούμε να σερβίρουμε σε μπολάκια ή ποτήρια.
Υλικά
Μερίδες: 8-10
- 240 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, μουλιασμένα αποβραδίς σε νερό
- 10 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 600 ml φρέσκο γάλα, πλήρες
- 200 γρ. ζάχαρη
- 7 ml εσάνς αμυγδάλου
- 600 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)
- γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο, για το σερβίρισμα
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο