Υλικά
Μερίδες: 4
- 500 γρ. γκόγκλιες ή άλλο ζυμαρικό
- 3 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια
- 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια, σε λεπτές φέτες
- 1 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο
- 40 ml ελαιόλαδο
- αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Γκόγκλιες ή γόγλιες ή γκόγκες είναι παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά σε σχήμα μικρού και χοντρούτσικου κοχυλιού, αρβανίτικης καταγωγής. Μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με ορικιέτι (αυτάκια), ακόμα και με νιόκι
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο