Γκόγκλιες με μανιτάρια και κρέμα τυριού

Γκόγκλιες με μανιτάρια και κρέμα τυριού

Γκόγκλιες ή γόγλιες ή γκόγκες είναι παραδοσιακά χειροποίητα ζυμαρικά σε σχήμα μικρού και χοντρούτσικου κοχυλιού, αρβανίτικης καταγωγής. Μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με ορικιέτι (αυτάκια), ακόμα και με νιόκι

11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4 

  • 500 γρ. γκόγκλιες ή άλλο ζυμαρικό
  •  3 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια
  •  500 γρ. φρέσκα μανιτάρια, σε λεπτές φέτες
  •  1 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο
  •  40 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT