Φουρνιστό με ντοματίνια, κόκκινα φασόλια και χωριάτικα λουκάνικα

Φουρνιστό με ντοματίνια, κόκκινα φασόλια και χωριάτικα λουκάνικα

Κόβουμε τα λουκάνικα, τα βάζουμε στο ταψί μαζί με τα φασόλια, τα ντοματίνια και το χωριάτικο ψωμί και έχουμε ένα πλούσιο φουρνιστό φαγητό που σχεδόν γίνεται μόνο του.

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε φουρνιστό με ντοματίνια, κόκκινα φασόλια και χωριάτικα λουκάνικα, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στoυς 180°C.

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μέτριο ταψί, τα αλατοπιπερώνουμε, τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και 70 ml νερό και τα ανακατεύουμε καλά.

Ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να ψηθούν καλά όλα τα υλικά, να ροδοκοκκινίσουν τα λουκάνικα και να μελώσουν τα ντοματίνια και τα φασόλια.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT