Για να φτιάξουμε ταλιάτα με σάλτσα μουστάρδας, αρχικά βάζουμε, σε ένα κατσαρολάκι, τον ζωμό και την κρέμα γάλακτος και ζεσταίνουμε καλά, χωρίς όμως να αφήσουμε το μείγμα να κοχλάσει.
Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά.
Ζεσταίνουμε ένα σκέτο αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά, μέχρι να κάψει καλά και να καπνίσει.
Ψήνουμε τις φέτες φιλέτου ανά δύο, για 5 λεπτά από τη μία πλευρά και 4 λεπτά από την άλλη, για μέτρια ψημένες, ή για 5 λεπτά από τη μία πλευρά και 6 λεπτά από την άλλη, για καλοψημένες.
Τις αφήνουμε να ξεκουραστούν σε ξύλο κοπής για 10 λεπτά.
Τις κόβουμε με καλό μαχαίρι σε φέτες πάχους 1 εκ., κάθετα προς τις ορατές ίνες (ταλιάτα).
Σερβίρουμε την ταλιάτα με τη σάλτσα μουστάρδας και συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή φούρνου.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο