Φασολάδα με πάπρικα, λεμόνι και τηγανητά κρεμμύδια

Φασολάδα με πάπρικα, λεμόνι και τηγανητά κρεμμύδια

Έχει περισσή γλύκα από τα τηγανητά, μελωμένα κρεμμύδια, κοκκινίζει από τις πάπρικες και έχει μοναδική σπιρτάδα από το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Είναι η φασολάδα του μήνα!

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει περισσή γλύκα από τα τηγανητά, μελωμένα κρεμμύδια, κοκκινίζει από τις πάπρικες και έχει μοναδική σπιρτάδα από το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Είναι η φασολάδα του μήνα!

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  300 γρ. ψιλά λευκά φασόλια, μουλιασμένα σε νερό αποβραδίς
  •  3-4 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
  •  1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
  •  1 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό, τριμμένο
  •  1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά
  •  1 κουτ. σούπας πάπρικα πικάντικη
  •  2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  •  120 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος δυόσμος

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT