Για να φτιάξουμε το μοσχαράκι σαν γύρος, ξεκινάμε ανακατεύουντας όλα τα υλικά για τη μαρινάδα μαζί με το κρέας σε ένα μεγάλο μπολ. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 15-20 λεπτά.
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.
Ενας «άλλος» γύρος από μοσχάρι, γρήγορος, πρωτότυπος και νόστιμος, ιδανικός για οικογενειακό γεύμα, αλλά και μια ξαφνική επίσκεψη φίλων
Για να φτιάξουμε το μοσχαράκι σαν γύρος, ξεκινάμε ανακατεύουντας όλα τα υλικά για τη μαρινάδα μαζί με το κρέας σε ένα μεγάλο μπολ. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 15-20 λεπτά.
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.