Μοσχαράκι σαν «γύρος»

Ενας «άλλος» γύρος από μοσχάρι, γρήγορος, πρωτότυπος και νόστιμος, ιδανικός για οικογενειακό γεύμα, αλλά και μια ξαφνική επίσκεψη φίλων

11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε το μοσχαράκι σαν γύρος, ξεκινάμε ανακατεύουντας όλα τα υλικά για τη μαρινάδα μαζί με το κρέας σε ένα μεγάλο μπολ. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 15-20 λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT