Πιτάκια ρολό με καβουρμά στο τηγάνι από τον Εβρο

Πιτάκια ρολό με καβουρμά στο τηγάνι από τον Εβρο

Αυτά τα καβουρμαδοπιτάκια θα γίνουν ένας από τους αγαπημένους σας μεζέδες

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μια συνταγή που εμπνεύστηκε η Βαλεντίνα Σωκράτους, μία από τις πολλές που μπορεί να σε οδηγήσει η φαντασία αν έχεις στα χέρια σου έναν καλής ποιότητας καβουρμά. Θα γίνει ένας από τους αγαπημένους σας μεζέδες: φτιάχνεται εύκολα, γρήγορα, η νοστιμιά του είναι μνημειώδης και ταιριάζει τόσο σε έναν γιορτινό μπουφέ, χειμώνα καλοκαίρι, όσο και στο γρήγορο τραπέζι με μεζέδες για την παρέα. Τα καβουρμαδοπιτάκια μπορούν να συντηρηθούν για καιρό στην κατάψυξη και να τηγανιστούν την τελευταία στιγμή, για ένα κέρασμα-αστραπή.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT