Πάστα φλώρα με πραλίνα

Πάστα φλώρα με βελούδινη σπιτική πραλίνα και τραγανή βουτυρένια ζύμη. Απολαύστε τη με ένα ποτήρι κρύο γάλα, όπως θα απολαμβάνατε κάποια μπισκότα!

7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την πάστα φλώρα με σπιτική πραλίνα, βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα διαμέτρου 25 εκ. (καλύτερα με αποσπώμενο πάτο).

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT