Για την πάστα φλώρα με σπιτική πραλίνα, βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα διαμέτρου 25 εκ. (καλύτερα με αποσπώμενο πάτο).
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.
Πάστα φλώρα με βελούδινη σπιτική πραλίνα και τραγανή βουτυρένια ζύμη. Απολαύστε τη με ένα ποτήρι κρύο γάλα, όπως θα απολαμβάνατε κάποια μπισκότα!
Για την πάστα φλώρα με σπιτική πραλίνα, βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα διαμέτρου 25 εκ. (καλύτερα με αποσπώμενο πάτο).
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.