Έρχονται τα 16α Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου

Έρχονται τα 16α Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου

Με την εκδήλωση απονομής των 16ων Βραβείων Ποιότητας στην Αλεξανδρούπολη, ο Γαστρονόμος τιμά ακρίτες παραγωγούς

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, ο Γαστρονόμος και η Καθημερινή διοργανώνουν τα 16α Βραβεία Ποιότητας που είναι αφιερωμένα στους ακρίτες παραγωγούς της Ελλάδας. Εκείνους που, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, επιμένουν ποιοτικά, που κοπιάζουν και εργάζονται μεθοδικά και που, σε πείσμα των αναρίθμητων δυσκολιών που συναντούν στο διάβα τους, παραμένουν ανθεκτικοί και καταφέρνουν να ξεχωρίζουν με την ποιότητα, το ήθος και τη συνέπεια της δουλειάς τους.

Για πρώτη φορά η απονομή των «Βραβείων Ποιότητας 2023» γίνεται στην πρωτεύουσα του ακριτικού και πολύπαθου Εβρου, την Αλεξανδρούπολη, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης ενός τόπου που φέτος δοκιμάστηκε από το μένος της καταστροφικής πυρκαγιάς. Η ανάδειξη των βραβευμένων θα γίνει με μια μεγάλη εκδήλωση που στόχο έχει να προβληθούν φωτεινά παραδείγματα και ιστορίες ανθρώπων του κάματου, και στην οποία θα παρευρεθεί για να τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT