Τηγανιά με κάστανα και κόκκινα μήλα

Απίθανο συνοδευτικό για κρεατικά και πουλερικά, αλλά και ένα πλήρες γεύμα με την προσθήκη τυριών της αρεσκείας μας ή καπνιστών αλλαντικών και χωριάτικων λουκάνικων.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

15′ προετοιμασία

15′ μαγείρεμα

Σύνολο: 30′

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την τηγανιά με κάστανα και κόκκινα μήλα σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σέλερι για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
  2. Προσθέτουμε τα κάστανα και τα μήλα και τα σοτάρουμε για 1 λεπτό, ανακατεύοντας, μέχρι να λαδωθούν και να ζεσταθούν καλά.
  3. Ρίχνουμε το μπράντι, αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  4. Πασπαλίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 189.

 
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT