Το κρασί και η μουστάρδα δένουν στο τηγάνι και δημιουργούν μια γρήγορη σάλτσα για τα σκαλοπίνια.
10′ προετοιμασία, 7′ μαγείρεμα. Σύνολο: 17′.
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα κρασάτα σκαλοπίνια με μουστάδρα και πάπρικα, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια φαρδιά κατσαρόλα το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα φιλετίνια (αν δεν χωράνε όλα μαζί, τα σοτάρουμε σε δόσεις) για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
- Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την πάπρικα και το κρασί και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε απαλά, να αναμειχθεί με τα υγρά της κατσαρόλας και να σχηματίσει μια σάλτσα.
- Μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά ακόμα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας όσο μας αρέσει.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα.
Πηγή: Γαστρονόμος