Σκαλοπίνια μοσχαρίσια, κρασάτα, με μουστάρδα και πάπρικα

Σκαλοπίνια μοσχαρίσια, κρασάτα, με μουστάρδα και πάπρικα

Η καπνιστή πάπρικα και η μουστάρδα δίνουν ωραία ένταση σε αυτά τα γρήγορα και εύκολα κρασάτα σκαλοπίνια

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κρασί και η μουστάρδα δένουν στο τηγάνι και δημιουργούν μια γρήγορη σάλτσα για τα σκαλοπίνια.

10′ προετοιμασία, 7′ μαγείρεμα. Σύνολο: 17′.

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα κρασάτα σκαλοπίνια με μουστάδρα και πάπρικα, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια φαρδιά κατσαρόλα το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα φιλετίνια (αν δεν χωράνε όλα μαζί, τα σοτάρουμε σε δόσεις) για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε την πάπρικα και το κρασί και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  3. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε απαλά, να αναμειχθεί με τα υγρά της κατσαρόλας και να σχηματίσει μια σάλτσα.
  4. Μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά ακόμα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας όσο μας αρέσει.
  5. Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι και πράσινη σαλάτα.

Πηγή: Γαστρονόμος

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT