Κορμός με άρωμα πορτοκάλι

Η ζύμη αυτού του κορμού είναι μια εύκολη εκδοχή παντεσπανιού που μοσχοβολά πορτοκάλι: περιέχει και χυμό και ξύσμα

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Κομμάτια: 8

-3 αυγά

-160 γρ. ζάχαρη

-140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

-χυμός από 1 πορτοκάλι

-ξύσμα από 2 πορτοκάλια

-περίπου 3/4 φλιτζ. τσαγιού πραλίνα φουντουκιού ή μαρμελάδα της αρεσκείας μας

-κακάο κοσκινισμένο, για το πασπάλισμα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT