Οι δημοφιλέστερες συνταγές του gastronomos.gr για το 2023

Οι δημοφιλέστερες συνταγές του gastronomos.gr για το 2023

Μέσα σε 12 μήνες, δημοσιεύσαμε εκατοντάδες συνταγές κάθε λογής. Ποια ήταν όμως τα πιο μεγάλα χιτ; Ιδού η πρώτη δεκάδα των αναγνωστών του διαδικτυακού Γαστρονόμου

3' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις συνταγές μας τις αγαπάμε όλες. Και τις κλασικές και τις πιο πρωτότυπες και τις εύκολες και αυτές που θέλουν λίγο παίδεμα παραπάνω. Ποιες όμως ήταν εκείνες που κέρδισαν τις προτιμήσεις των αναγνωστών;

Στην κορυφή βρέθηκε ένα αγαπημένο σμυρναίικο φαγητό, ακολουθούμενο από ένα ξακουστό γλυκό από τη Βέροια, σε μια συνταγή που κατέγραψε η αείμνηστη λαογράφος της ελληνικής κουζίνας Εύη Βουτσινά.

Από τις πιο συχνές αναζητήσεις ήταν οι συνταγές για παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά κεράσματα, ενώ αρκετά κλασικά φαγητά του ελληνικού τραπεζιού, της φροντίδας, της θαλπωρής, όπως και μια συνταγή για χειροποίητο φύλλο για πίτες, έδωσαν τον τόνο στην πρώτη δεκάδα του 2023. Σε μια εποχή που επαναδιατάσσει τις γαστρονομικές μας συνήθειες, από ό,τι φαίνεται η παράδοση και η οικεία νοστιμιά κρατάνε γερά.

10. Νηστίσιμο κέικ ταψιού με μήλο και σοκολάτα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT