Υλικά
Μερίδες: 30-36
-500 γρ. μαργαρίνη, σε θερμοκρασία δωματίου + λίγη για το ταψί
-4 φλιτζ. ζάχαρη κρυσταλλική, λευκή
-8 αυγά
-1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, καλύτερα κοσκινισμένο + λίγο για το ταψί
-2 κοφτά κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
-2 φλιτζ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου
-4 κάψουλες βανίλιας
-5 κουτ. σούπας κακάο
-1 κουτ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού ακέρωτου
-4 κουτ. σούπας γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου
-ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr