Υλικά
Τεμάχια: 30-35
-1 μεγάλο λευκό λάχανο
-750 γρ. κιμάς πρόβειος (από οποιοδήποτε μέρος του ζώου)
-2 φύλλα δάφνης
-2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
-250 γρ. ρύζι Καρολίνα Σερρών
-1 μάτσο άνηθος (χωριστά οι κορυφές από τα κοτσάνια: οι κορυφές ψιλοκομμένες, τα κοτσάνια ολόκληρα)
-1 μάτσο μαϊντανός (χωριστά τα φύλλα από τα κοτσάνια: τα φύλλα ψιλοκομμένα, τα κοτσάνια ολόκληρα)
-4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα ελάχιστο μπαχάρι σε σκόνη
-1 μεγάλο πράσο, κομμένο κατά μήκος στη μέση
-2-3 καρότα, κομμένα κατά μήκος στη μέση
-χυμός από 2 λεμόνια
-300 ml ελαιόλαδο
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr