Υλικά
Μερίδες: 4
-120 ml ελαιόλαδο
-1.200 – 1.500 γρ. μοσχάρι από τρανς ή νουά, σε μέτρια κομμάτια-μερίδες
-1 μεγάλο κρεμμύδι, σε μικρά καρέ
-200 ml Μαυροδάφνη
-1 ξυλάκι κανέλας
-3 – 4 κόκκοι μπαχάρι
-1 κιλό κίτρινη κολοκύθα (ζυγισμένη με τη φλούδα της)
-χυμός από 1/2 λεμόνι
-2 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη
-2 – 3 μικρά κλαράκια αρμπαρόριζα (αξίζει να την αναζητήσουμε σε κάποιο φυτώριο γιατί μεταμορφώνει αρωματικά τη συνταγή) ή 1 κουτ. σούπας ξερή λουίζα τριμμένη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr