Η πιο λιχούδικη Πέμπτη της χρονιάς έρχεται! Είτε έχετε σκοπό να το ζήσετε στο φουλ στήνοντας μπάρμπεκιου με τα όλα του, είτε θέλετε να τιμήσετε την παράδοση ετοιμάζοντας λίγα και καλά κοψίδια, σας έχουμε τις συνταγές που χρειάζεστε. Τόσο τα πατροπαράδοτα, όπως τα κλασικά και αγαπημένα παϊδάκια προβατίνας, όσο και λίγο πιο δημιουργικές προσεγγίσεις, όπως οι χοιρινές μπριζόλες που μαρινάρονται σε πετιμέζι και ξύσμα από εσπεριδοειδή, έχουν θέση στο κρεατοφαγικό τραπέζι των ονείρων μας.
Έχετε δοκιμάσει αρνίσια παϊδάκια στο τηγάνι; Ξέρετε τη «μυστική» μαρινάδα για τις πιο τρυφερές και ζουμερές πανσέτες στη σχάρα; Προτιμάτε παϊδάκια κοτόπουλου ή μια τέλεια ψημένη μοσχαρίσια μπριζόλα; Τηλεφωνήστε εγκαίρως στον χασάπη σας και ακολουθήστε τα βήματα των συνταγών που ακολουθούν για μια αξέχαστη Τσικνοπέμπτη.
Δείτε εδώ 18 συνταγές για τα κοψίδια της Τσικνοπέμπτης