Ψωμί με καρύδια και σταφίδες

Είναι ένα πολύ νόστιμο, γιορτινό, προζυμένιο ψωμί, στο οποίο μπορούμε κάλλιστα πέρα από τις σταφίδες και τα καρύδια να προσθέσουμε κι άλλους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιαννιώτης Aκης Λιοκάτης, με σπουδές στη Χημεία, μεταπτυχιακό και διδακτορικό στη Βιοχημεία και σημαντική καριέρα στον τομέα της επιστημονικής έρευνας στη Γερμανία, στα 46 του χρόνια αποφάσισε να εγκαταλείψει το Βερολίνο, να γυρίσει στο Ασβεστοχώρι και να καταπιαστεί με τα προζύμια.

Εκείνος μας έδωσε τη συνταγή για αυτό το γιορτινό ψωμί που μπορούμε να το σερβίρουμε σκέτο ή με σπιτική μαρμελάδα της αρεσκείας μας.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT