Χιώτικα μακαρόνια του σπάρτου, με κουνέλι

Χιώτικα μακαρόνια του σπάρτου, με κουνέλι

Σπάρτο λένε στη Χίο το καλαμάκι (βούρλο, βέργα) που χρησιμοποιούν για την παρασκευή των σ(κ)ιουφιχτών ζυμαρικών τους, εξ ου και η ονομασία «μακαρόνια του σπάρτου»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT