Μαρμελάδα φράουλα με σμέουρα

Οι ολόγλυκες φράουλες και τα ξινούτσικα σμέουρα σε ιδανική ισορροπία σε αυτή την εύκολη και φινετσάτη μαρμελάδα.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Βάρος: για 800 γρ.

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την μαρμελάδα φράουλα με σμέουρα σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά, ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα, σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε κατά μέρος για 1 ώρα.
  2. Αφαιρούμε τη μεμβράνη, τοποθετούμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει βράση η μαρμελάδα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 20-25 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσει.
  3. Μοιράζουμε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βαζάκια και τη διατηρούμε σε μέρος σκοτεινό και δροσερό.

Πηγή: Γαστρονόμος

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT