Υλικά
Μερίδες: 10
4 κιλά σπάλα κατσικίσια (με κόκαλο) σε 2 ή 3 κομμάτια
οι σκελίδες από 1 κεφαλάκι σκόρδο, καθαρισμένες (ή όσο σκόρδο μάς αρέσει)
500 ml κρασί ξηρό ροζέχυμός από 3-4 ζουμερά λεμόνια
300 ml ελαιόλαδο + λίγο ελαιόλαδο για την επάλειψη
1 κουτ. σούπας θυμάρι ξερό
2 κιλά ανάμεικτα αρωματικά χόρτα της αρεσκείας μας (καυκαλήθρες, μυρώνια, λάπαθα, σέσκουλα), καθαρισμένα
2 μάτσα άγρια σπαράγγια *, καθαρισμένα και καλά πλυμένα (ή σπαράγγια καλλιεργημένα, κομμένα κατά μήκος στη μέση)
2 μάτσα φρέσκα κρεμμυδάκια, χοντροκομμένα
1 μάτσο μάραθος, χοντροκομμένος
αλάτι χοντρό
κόκκοι μαύρου πιπεριού, χοντροκοπανισμένοι
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr