Υλικά
Μερίδες: για ένα ταψί 24 x 30 εκ.
Για την κρέμα
-1.200 γρ. κατσικίσιο γάλα ή άλλο της αρεσκείας μας (προτιμάμε ένα πλούσιο σε γεύση γάλα, με πλήρη λιπαρά)
-ξύσμα από 1 λεμόνι
-1/4 κουτ. γλυκού αλάτι
-100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
-200 γρ. ζάχαρη
-4 αυγά
-1 κουτ. γλυκού υγρή βανίλια ή 1 κάψουλα βανιλίνη
Για το φύλλο
-12 φύλλα Βηρυτού
-200 γρ. αιγοπρόβειο βούτυρο (από βάζο)
Για το σιρόπι
-400 γρ. ζάχαρη
-100 γρ. μέλι
-300 γρ. νερό
-30 ml χυμός λεμονιού
Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr