Σε λένε Κωνσταντίνο ή Ελένη; Δες αυτά τα 24 εύκολα κεράσματα για το γραφείο

Σε λένε Κωνσταντίνο ή Ελένη; Δες αυτά τα 24 εύκολα κεράσματα για το γραφείο

Αντί να πάρεις έτοιμα, φτιάξε αυτά τα πολύ νόστιμα κεράσματα, που γίνονται εύκολα – ορισμένα μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο. Σου έχουμε πολλές ιδέες: ταρτάκια, μπισκοτογλυκάκια, τρουφάκια, κεκάκια, μπισκότα…

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κωνσταντίνου και Ελένης αύριο, από τις πιο μεγάλες ονομαστικές γιορτές. Αν λοιπόν ανήκετε στους εορτάζοντες (οι υπόλοιποι κρατήστε σημειώσεις γιατί θα έρθει και η σειρά σας) και θέλετε να κεράσετε τους συναδέλφους στο γραφείο, αντί να εμφανιστείτε με ένα κουτί γλυκά αγορασμένο από κάποιο κοντινό ζαχαροπλαστείο μπορείτε κάλλιστα να εμφανιστείτε με κεράσματα σπιτικά. Θα εκτιμηθούν και θα τιμηθούν δεόντως.

Φτιάξτε τρουφάκια, βραχάκια, ή αλλιώς «ανώμαλα», που θέλουν μόνο σοκολάτα και φουντούκια ή αμύγδαλα, πανεύκολα παλμιέ, αλλά και ταρτάκια, κεκάκια, που μπορείτε να τα νοστιμίσετε με ένα σωρό υλικά – σταφίδες, ξερά κράνμπερι, ξηρούς καρπούς, ξύσμα από λεμόνι, πορτοκάλι, σταγόνες σοκολάτας, ζαχαρωμένα και ψιλοκομμένα φρούτα. Και από cookie cups γεμιστά με πραλίνα ή την αγαπημένη μας μαρμελάδα, μέχρι μπισκοτένιες μπουκιές, καριόκες και αέρινες, συννεφένιες χιονούλες. Όλες οι συνταγές που συγκεντρώσαμε παρακάτω για μικρά ατομικά τραταμέντα, ανάμεσά τους και κάποιες vegan, δεν θα σας παιδέψουν καθόλου. Έτσι και τα φτιάξετε μία φορά μετά θα τα φτιάχνετε ξανά και ξανά. Ακόμη και χωρίς αφορμή.

Διαβάστε εδώ 24 ιδέες για εύκολα σπιτικά κεράσματα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT