Υλικά
Μερίδες: για ταρτιέρα διαμ. 24 εκ.
1 δόση ζύμη για τάρτα
Κρέμα λεμονιού
4 μέτρια αυγά
240 γρ. (1 + 1/4 κούπας) ζάχαρη
210 ml (1 κούπα γεμάτη) χυμός λεμονιού
3 γρ. φύλλα ζελατίνης (περίπου 2 φύλλα)
150 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
Ιταλική μαρέγκα
50 ml (1/4 κούπας) νερό
200 γρ. (1 κούπα) ζάχαρη
ασπράδια (περίπου από 4 μικρά αυγά, αλλά καλύτερα να τα ζυγίσουμε)
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr