Ρεβανί με αμύγδαλο, με συνταγή μιας Πολίτισσας

Ρεβανί με αμύγδαλο, με συνταγή μιας Πολίτισσας

Ιδιαίτερη υφή και άρωμα δίνει το τριμμένο αμύγδαλο σε αυτή τη συνταγή για ρεβανί που μοιράστηκε μαζί μας η Πολίτισσα Λούκη Κοτάμ, πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών του Πέραν

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT