12 εύκολες μακαρονάδες για τις ζεστές μέρες

12 εύκολες μακαρονάδες για τις ζεστές μέρες

12 μακαρονάδες που θέλουν το πολύ 30′ για να γίνουν, έχουν φρέσκα λαχανικά εποχής και μπόλικα μυρωδικά και είναι ό,τι πρέπει για ένα εύκολο δείπνο τις καλοκαιρινές βραδιές.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κανείς δεν θέλει να ξοδεύει άπειρο χρόνο πάνω από τηγάνια και φωτιές τις μέρες του καλοκαιριού ούτε και να τρώει βαριά. Τώρα που οι ζέστες έχουν σφίξει για τα καλά, τα γευστικά, ελαφριά και γρήγορα γεύματα είναι το ζητούμενο. Τι καλύτερο από το να φτιάξουμε μακαρονάδες με φρέσκα λαχανικά που βρίσκουμε σε αφθονία στις αγορές, εύκολες σάλτσες με ζουμερές ντομάτες και εποχικά μυρωδικά που μπορεί να έχουμε στις γλάστρες μας; Στην καλοκαιρινή κουζίνα τα ζυμαρικά μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε διάφορες παραλλαγές. Σκεφτείτε μακαρονάδες με ελαφριές σάλτσες, όπως μια φρέσκια σάλτσα ντομάτας με βασιλικό, ή μια «λευκή» με κολοκυθάκια, πιπεριές Φλωρίνης και φέτα. Εκτός από τη γεύση, η ευκολία είναι το κλειδί. Οι περισσότερες από τις παρακάτω συνταγές απαιτούν ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και μαγειρέματος, αφήνοντάς μας περισσότερο χρόνο για να απολαύσουμε την παρέα με τους αγαπημένους μας. Είναι η ιδανική λύση για γεύματα στον κήπο ή την βεράντα, όπου η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή και ανεπίσημη.

Δείτε εδώ 12 συνταγές για καλοκαιρινές μακαρονάδες

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT