Ογλα στη λαδόκολλα τα ψήσαμε: φρέσκιες τσιπούρες με λαχανικά και μυρωδικά, κοτόπουλο ζουμερό με μελωμένα ντοματίνια και κρεμμυδάκι και ψαρονέφρι με διάφορες ρίζες, αλλά και ένα διαφορετικό μπριάμ, που μπαίνει και αυτό στον φούρνο κλεισμένο σε χάρτινο κουκούλι κι ας μην το συνηθίζει.
Σφραγισμένα στο λαδόχαρτο σε ένα μεγάλο ή σε πολλά μικρά πακετάκια, τα υλικά μας αποκτούν βαθιά, συμπυκνωμένη νοστιμιά ακόμη και αν τους βάλουμε ελάχιστο λάδι. Με λίγες θερμίδες, όλες οι συνταγές που μας έδωσαν αυτή τη φορά ο Χριστόφορος Πέσκιας και η Νένα Ισμυρνόγλου είναι ιδανικές για όσους κάνουν δίαιτα όπως και για όσους θέλουν να φάνε κάτι το μεσημέρι ή το βράδυ.
Κινούνται ανάμεσα σε 280 και 490 kcal ανά μερίδα και συνοδεύονται από τα σχόλια της κλινικής διατροφολόγου Μαρίας Μπίζιου – έτσι ξέρουμε και την διατροφική αξία του κάθε πιάτου.