Όλα στη λαδόκολλα: 5 light συνταγές με συμπυκνωμένη νοστιμιά

Όλα στη λαδόκολλα: 5 light συνταγές με συμπυκνωμένη νοστιμιά

Κοτόπουλο, χοιρινό, ψάρι και λαχανικά σφραγίζονται σε αυτή την αυτοσχέδια χάρτινη «γάστρα» και ψήνονται μέσα στους νόστιμους χυμούς τους. Αυτές οι συνταγές στη λαδόκολλα είναι γευστικές και light!

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ογλα στη λαδόκολλα τα ψήσαμε: φρέσκιες τσιπούρες με λαχανικά και μυρωδικά, κοτόπουλο ζουμερό με  μελωμένα ντοματίνια και κρεμμυδάκι και ψαρονέφρι με διάφορες ρίζες, αλλά και ένα διαφορετικό μπριάμ, που μπαίνει και αυτό στον φούρνο κλεισμένο σε χάρτινο κουκούλι κι ας μην το συνηθίζει.

Σφραγισμένα στο λαδόχαρτο σε ένα μεγάλο ή σε πολλά μικρά πακετάκια, τα υλικά μας αποκτούν βαθιά, συμπυκνωμένη νοστιμιά ακόμη και αν τους βάλουμε ελάχιστο λάδι. Με λίγες θερμίδες, όλες οι συνταγές που μας έδωσαν αυτή τη φορά ο Χριστόφορος Πέσκιας και η Νένα Ισμυρνόγλου είναι ιδανικές για όσους κάνουν δίαιτα όπως και για όσους θέλουν να φάνε κάτι το μεσημέρι ή το βράδυ.

Κινούνται ανάμεσα σε 280 και 490 kcal ανά μερίδα και συνοδεύονται από τα σχόλια της κλινικής διατροφολόγου Μαρίας Μπίζιου – έτσι ξέρουμε και την διατροφική αξία του κάθε πιάτου.

Δείτε εδώ πέντε ελαφριές συνταγές, όλες στη λαδόκολλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT